Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Kerstwandeltheater You’ll never walk alone

publicatiedatum: do 12 december 2019

Vrijdag 20 december is er een kerstwandeltheater in de binnenstad van Woerden. Op verschillende plaatsen komt het kerstverhaal tot leven. Als wandelaar ontmoet je koningen, herders, maar ook mensen van vandaag….Allemaal willen ze gezien worden, willen ze dat iemand aan hen denkt. Het thema is dit jaar daarom “You’ll never walk alone” .

 

Het Kerstwandeltheater begint in de Opstandingskerk (Wilhelminaweg 8). Er kan gestart worden tussen 18.00 en 20.00 uur. Na een uur eindigt de wandeling bij de kerststal in de Bonaventurakerk. Daar staat voor iedereen warme chocomel, koffie en thee klaar!


Ook deze derde editie van het Kerstwandeltheater is een initiatief van de Kruiskerk, Maranathakerk, Opstandingskerk, Lutherse kerk, de Petruskerk en de Pax Christi parochie. Start- en eindpunt zijn gelijk, de route is wel anders.

Er is voor deze editie een nieuwe schrijver aangetrokken, er zijn nieuwe settings voorbereid, maar belangrijke elementen van de voorgaande keer zijn ook gebleven, zodat we nog steeds zeggen:

 

beleef het Kerstverhaal – in Woerden!

 

KAARSJES

Tijdens de wandeling kan er ook een bezoek gebracht worden aan Kaarsjes in de Petrus. Deelname is gratis en voor iedereen toegankelijk.

 

Aanmelden is niet nodig. Kijk voor meer informatie op  www.kerstwandeltheaterwoerden.nl