Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Kerst-/Winterconcert Excelsior

publicatiedatum: di 10 december 2019

Ook dit jaar zal Excelsior op Zaterdag 14 december, van van 14.00 t/m 16.00 uur een verrassend Kerst-/Winterconcert geven in de kapel van Weddesteyn, (Utrechtsestraatweg 50). Werd vorig jaar het concertpubliek verrast op een unieke Sint & Santa ontmoeting, dit jaar heeft Excelsior weer andere verrassingen in petto voor het publiek.

 

Naast een schakering aan kerstmuziekstijlen (traditioneel, klassiek en populair), waaronder diverse meezingers, heeft Excelsior deze keer veel 'easy listening' nummers geprogrammeerd, zoals Old and Wise (Alan Parsons Project), Leningrad (Billy Joël) en Hallelujah (Cohen).

Daarnaast zijn prachtige solo's zijn te beluisteren van orkestleden in Con Te Partiro (trompet), A tribute to Lionel (vibrafoon) en The Prayer (trompet).

 

Isabelle Schreuder
Ten slotte zet Excelsior ook de Woerdense zangeres Isabelle Schreuder in 'the spotlight'. Zij debuteert bij dit orkest en gaat het publiek verrassen met haar solo's in Memory (uit Cats) en Somewhere over the Rainbow (uit The Wizard of Oz).

 

Deze musicalliefhebster trad in 2009 op met Pia Douwes bij het Knoop in je Zakdoek Gala, gepresenteerd door Paul de Leeuw.

 

Iedereen uit Woerden en omstreken is van harte welkom om op zaterdag 14 december tussen 2 en 4 uur gewoon eens even binnen te lopen en van de muziek en de sfeer te komen  genieten. 

We rekenen weer op een grote toeloop van de bewoners uit het Staatsliedenkwartier en in het bijzonder van bewoners van Weddesteyn, Hofplein en Vossenborgh.

 

8e Kapelconcert: Kerst-/Winterconcert Excelsior

  • Zaterdag 14 december
  • Kapel Weddesteyn, Utrechtsestraatweg 50,
  • naast de hoofdingang van Weddesteyn
  • Vrije (gratis) inloop van 14.00-16.00 uur
  • Kapel is open van af 13.30 uur

 

De toegang is gratis maar Stichting Kapel Weddesteyn en Excelsior stellen een vrijwillige bijdrage in de kosten van harte op prijs.

Koffie, thee en frisdrank is verkrijgbaar in de pauze en na afloop voor 1 euro per consumptie.

 

We heten u, mede namens dirigent Hans van Hees en de muzikanten van Excelsior welkom.