Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Hehobros "breken de week"

publicatiedatum: za 30 november 2019

Op woensdag 4 december is er in Het Klooster weer een voorstelling in de serie 'Breek de Week' . dat betekend dat je een bezoek aan de voorstelling kan combineren met, Tussen 19.00 en 19.30 uur, een heerlijke daghap (€ 9,25) in de foyer en dan zo door loopt naar de theaterzaal. De (Cabaret)voorstelling van de "Hehobros" begint om 20.15 uur.

 

"Hehobros"

Na het grote succes van hun internetserie gaan de Hehobros het theater in. Pepijn Schoneveld (Feuten, Toren C), en Kevin Hassing (GTST) zijn twee beste vrienden van in de dertig. De een hetero, de ander homo. Samen bespreken ze alles. Van de verschillen en overeenkomsten in hun relaties, tot de intiemste details van hun seksleven. Deze gesprekken leveren genadeloze grappen, knallende ruzies en openhartige ontboezemingen op. Bereid je voor op sketches, liedjes, acts, (als het aan Kevin ligt) een dansje en (als het aan Pepijn ligt) én een flinke dosis publieksparticipatie.

 

Foodticket
Maak je 'Breek de Week' compleet met de heerlijke daghap van de HALL | burgerEI & zakenlui!Met een lekker drankje geniet je daarna in de zaal van een avond topcabaret of kleinkunst door de sterren van de toekomst.

Kaartverkoop
Kaarten kopen voor de Hehobros kan 24/7 op de website Kloosterwoerden.nl, telefonisch via 0348 - 42 30 66 of persoonlijk aan de kassa. De kassa is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling.