Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

2e Dorpsquiz Harmelen Komt!

publicatiedatum: zo 2 februari 2020

De allereerste Harmelense Dorpsquiz bleek een groot succes en van diverse kanten werd gevraagd om een vervolg. Deze tweede editie gaat er komen op zaterdag 4 april 2020. Het team van de Oranjevereniging dat de quiz organiseert is al druk aan het werk om de quiz nóg aantrekkelijker en spannender te maken dan vorig jaar.

 

De quiz bestaat uit vragen en opdrachten. Vragen over diverse onderwerpen, bijv. muziek, kennis over de natuur, Harmelen en algemene vragen. Twee van de vele opdrachten vorig jaar waren koekjes bakken en de film ‘Singing in the rain’ naspelen en filmen. Tussen 31 december en 29 februari kunnen de teams met minimaal 10 deelnemers (meer mag ook), zich aanmelden. Met minder deelnemers is het moeilijk om alle vragen en opdrachten op tijd af te krijgen. Let op: bij 50 teams is de inschrijving vol!

 

Op 12 maart is de captainsavond. Elk team kan één captain afvaardigen op deze informatieavond en dit vervolgens delen met de rest van het team. Verschil met vorig jaar is dat er in plaats van één hoofdprijs nu een eerste, tweede en derde geldprijs is te winnen die bestemd moet worden voor een door de winnaars te bepalen goed doel.

 

Meer info: www.harmelensedorpsquiz.nl