Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Poppodium met 3 solo's

publicatiedatum: wo 27 november 2019

3 artiesten - 3 optredens - 3 x in kleine setting: Drie jonge artiesten met elk een eigen muziekstijl willen graag hun passie met je delen. Straks misschien alleen nog in grote zalen ver weg nu (nog) heel intiem dichtbij in ons eigen Klooster. Ruben Annink, , Dave Budha en- Rob Dekay zijn op 30 november uw solisten.

 

Ruben Annink
De jonge Nederlandse singer-songwriter Ruben Annink is voorbestemd voor het podium – niet voor niets stond hij al op zijn zeventiende in de finale van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Zijn doorbraak kwam in 2016, toen hij in DWDD Ali B op gitaar begeleidde bij het nummer Terwijl Jullie Nog Bij Me zijn. Annink scoorde daarna meer urban-getinte hits, maar inmiddels heeft hij zijn eigen stijl gevonden: akoestische Nederpop met eerlijke teksten over het leven en de liefde. Met zijn nieuwe ep Helderzien en een plek in het nieuwe seizoen van Beste Zangers ligt de toekomst voor hem open!


Dave Budha
Een kleurrijke fantasiewereld waar mensen en dieren met elkaar praten over vroeger en later, met autotune: dat is hoe het brein van Dave Budha er aan de binnenkant uitziet. Met inspiratiebronnen van Ramses Shaffy tot Travis Scott houdt zijn sound het midden tussen chansons en r&b, verpakt in een elektropop jasje. Het langverwachte debuutalbum Mooie Droom is eindelijk uit en met die plaat onder zijn arm komt de rapper naar Woerden.

 

Rob Dekay
Eigenzinnige soulvolle country-pop met persoonlijke teksten, dat is Rob Dekay. Rob stopte op zijn vijftiende met school en is gaan werken voor de kost; van stratenmaker tot vuilnisman. Hij stond al in voorprogramma’s van BLØF en Guus Meeuwis èn komt nu naar Woerden!

Kaartverkoop
Kaarten kopen voor Poppodium Het Klooster kan 24/7 op de website Kloosterwoerden.nl, telefonisch via 0348 – 42 30 66 of persoonlijk aan de kassa. De kassa is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 -17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling.