Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Jongeren denken over energie.

publicatiedatum: vr 15 november 2019

De gemeente Woerden nodigt ,vrijdag 22 november, jongeren uit om mee te denken over het gebruik van energie. Deze avond is onderdeel van de campagne ‘Watt nou! Jongeren over energie’. Dat meedenken gebeurt met een hapje, drankje, muziekje en de nieuwste tools en visuals om ideeën te visualiseren. Meedoen?, graag, (wel eerst even aanmelden!)

 

Waarvoor kies jij?
Wat zou jij als jongere doen om energie duurzaam op te wekken in Woerden?

Zonnepanelen in een weiland of op daken van huizen? Windmolens op een bedrijventerrein of in een weiland? Een trui aantrekken of de verwarming hoger zetten? Met het OV in plaats van de auto? En zou je die verre vliegvakantie laten schieten?

 

Dit zijn slechts een paar keuzes die er te maken zijn. Er zijn er nog veel meer! Denk mee over hoe we in gemeente Woerden om moeten gaan met duurzame energie. Samen met andere jongeren gaan we op 22 november ideeën uitwisselen en bespreken hoe we Woerden duurzamer kunnen maken. 

Zien we je daar?

 

Denk mee over duurzame energie in Woerden

  • Voor wie: Jongeren (16 t/m 25 jaar)
  • Wanneer: Vrijdag 22 november
  • Hoe laat: 19.00 – 22.00 uur. Inloop vanaf 18.45 uur
  • Waar: Gemeentehuis Woerden, Blekerijlaan 14
  • Aanmelden: kan via deze link. (verplicht!). Nodig ook je vrienden en vriendinnen uit!

 

Watt Nou
Deze avond is onderdeel van de campagne ‘Watt nou! Jongeren over energie’. Dit is een initiatief van 12 Utrechtse gemeenten, de provincie Utrecht en de NMU (Natuur en Milieufederatie Utrecht) om jongeren, in de leeftijd van 16 tot 25 jaar, te betrekken bij de overgang naar duurzame energie. Praat mee over je eigen toekomst!