Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Zelf schitteren in het Opera Viva Festival

publicatiedatum: di 22 oktober 2019

Na een heel geslaagd Opera Viva Festival in april van dit jaar, komt er in 2020 een vervolg en wel van 28 tot en met 31 maart. De voorbereidingen zijn in volle gang en de organisatie is hard op zoek naar solisten en muzikanten waarvoor audities zijn op zaterdag 16 november. Meld je aan en doe mee en schitter vervolgens in het Opera Viva Festival

 

Doe mee en schitter in het Opera Viva Festival van 28 t/m 31 maart 2020


Het Opera Viva Festival met Carla  Regina als  artistiek  leider is een bijzonder festival voor jong en oud, voor iedereen die van muziek en opera houdt en dat maar liefst vier dagen lang. Het wordt een mix van allerlei optredens in Het Klooster, bij het kasteel, in het RIE theater en diverse andere locaties voor lunchconcerten.

Wil jij schitteren en figureren?
Wij zoeken voor twee semiprofessionele operavoorstellingen in Theater het Klooster en/of een Muziektheatervoorstelling in Kasteel Woerden solozangers en -instrumentalisten. Dus ben jij een amateurzanger/muzikant en zou je graag een keer willen acteren en zingen in een opera? Je eigen repertoire een keer in een concert voor publiek willen zingen? Dan zijn we op zoek naar jou.

 

Ervaring voor het leven
Projectlid Margriet deed vorig jaar mee en ze vindt het een ervaring voor het leven. “Het haalt niet alleen al je talenten uit de kast, maar er ontstaat ook nog een soort van verbintenis met een prettige en toegankelijke groep. Het is een verrijking van mijn kunnen en een aanrader om een keer mee te doen,” aldus Margriet.
 

Meld je aan!
Net als Margriet zin om mee te doen aan dit unieke festival ? We vragen wel een bijdrage om de kosten te dekken. Solisten 150 euro, ensembleleden 130 euro en projectleden 50 euro. Te duur of geen geld? We helpen je met ideeën om toch mee te kunnen doen, zoals het vragen van vrienden voor het Opera Viva Festival. De audities zijn op zaterdag 16 november om 13.00 uur bij Annex in Woerden. Meer info of aanmelden? Wacht niet te lang en mail naar productie@operavivafestival.nl.