Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Minimal Music van Michiel Borstlap

publicatiedatum: zo 6 oktober 2019

Donderdag 10 oktober (en niet 11 oktober ) is de muziekvoorstelling "Met het hart op tafel" van Michiel Borstlap in Het Klooster te zien. De voorstelling begint om 20.15 uur. Na een imposante internationale jazzcarrière slaat pianist en componist Michiel Borstlap definitief een nieuwe weg in: die van de minimal music. Met minder noten, maar met meer gevoel.

 

Minimal music
“Ik wil mensen raken, laten genieten. Op de cover van zijn nieuwe plaat prijkt een zelfgemaakt schilderij van een rustteken uit de muzieknotatie. Een witte lijn op een zwarte achtergrond. Dat is niet toevallig. Rust, stilte, contemplatie: het staat allemaal centraal in zijn nieuwe werk. “Het gaat niet meer om de noten, maar om de ruimte tussen die noten. Want in die ruimte gebeurt echt iets.”

Let Op!
Deze voorstelling is verplaatst van 11 oktober naar donderdag 10 oktober 2019.
 

Kaartverkoop

Kaarten kopen voor Met het hart op tafel  kan 24/7 op de website Kloosterwoerden.nl, telefonisch via 0348 – 42 30 66 of persoonlijk aan de kassa. De kassa is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 -17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling.