Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Popronde Goed, Druk & Nat

publicatiedatum: vr 4 oktober 2019

Het weer nogal "nattig" afgelopen zondag bij de 2e Popronde van Woerden. Maar de Muzikanten waren terecht vastbesloten om hun muziek over het voetlicht te brengen en gelukkig waren de meeste optredens binnen en goed bezocht. Niet binnen was fotograaf Hans Pieters Hij pendelde, op de fiets, door de regen, door Woerden om foto's te maken.

 

Verslag Hans

Om 13:30 uur de officiele opening van de tweede POP ronde van Woerden door wethouder van cultuur George Becht en nachtburgemeester Marcel Fokker in de Vroedschapszaal van het Stadsmuseum.

 

De wethouder uitte lovende woorden richting Mark van Leeuwen, organisator van de POP ronde Woerden. Nachtburgemeester Marcel Fokker hield een warm pleidooi voor het levend houden van de muziekcultuur…

 

Daarna op diverse lokaties een kijkje genomen: De Bieb met Áslaug, Bij Petrus The Vices, In de bar van Van Rossum Merijn, het RIE theater LO-FILE-VE, restaurant Gare Pompidou met Haris, de Pompier Gumbo Kings, de Pop ronde merchandise caravan op het Kerkplein, nogmaals bij Van Rossum met de Destructive Penguins,  in het RIE theater Paracetamøl gevolgd door Tessel.

 

Door het regenachtige weer was het lastig om je snel (op de fiets) te verplaatsen, vandaar een beperkt aantal van de 15 lokaties bezocht… Hans.

 

De opening was in het Stadsmuseum en In de studio’s van RPL Woerden werden vier keer studio-optredens live uitgezonden op de radio.

 

En HIER KLIKKEN voor de andere foto's van Hans Pieters