Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Voorleestheater én picknick in de Bibliotheek

publicatiedatum: zo 29 september 2019

Het is Kinderboekenweek en ‘Meneer Macaroni gaat picknicken’. zal worden voorgelezen Maar niet alleen Meneer Macaroni gaat picknicken. Vanwege de Kinderboekenweek is er aansluitend voor kinderen en ouders een feestelijke Spelen met het boek 'Meneer Macaroni gaat picknicken' op woensdag 2 oktober, 15:30 - 16:15. Bibliotheek meulmansweg. deelname Gratis.

 

Meneer Macaroni gaat picknicken en zijn vriendjes kunnen mee
Het is een prachtige dag en Meneer Macaroni en zijn dierenvrienden gaan picknicken. Ze gaan met een grote rode auto op zoek naar een geschikte plek om samen te eten. Bij het water, in het bos of op het zand? Het publiek reist met de dieren mee van plek naar plek. En als het verhaal uiteindelijk heel verrassend eindigt, spelen alle kinderen en ouders mee in het verhaal. Kinderen tot 6 jaar zijn welkom om aan te schuiven.

 

Picknick voor kinderen en ouders in de Bibliotheek
Kinderboekenweek-picknick in de Bibliotheek.
‘Meneer Macaroni gaat picknicken’ wordt gespeeld door Evelien Pullens. Evelien Pullens is theatermaker, poppenspeelster, dramadocent en schrijfster. Ze laat het verhaal op een speelse manier ontstaan. Met een pop, een hoedje, wat lappen, geluiden en veel verbeelding worden Meneer Macaroni en zijn vrienden tot leven gebracht. Het publiek leeft mee van gebeurtenis naar gebeurtenis en van plek naar plek