Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Feestelijke middag bij Galerie Sille

publicatiedatum: di 24 september 2019

De tentoonstellingsruimte van Galerie Sille & Kunstuitleen op de Goudsestraatweg 8 in Oudewater is weer helemaal opnieuw ingericht met volop nieuwe kunst van o.a. Martin Copier en Anneke Koster Jenny Boot, Barend Houtsmuller, Kaat Stieber en Hans Withoos. Daarom is er zondag 29 september v.a 12.00 uur weer een feestelijke middag!

 

Van een aantal nieuwe kunstenaars als Martin Copier en Anneke Koster zijn er schilderijen te zien. Maar ook van onze vaste kunstenaars, vers werk uit atelier! Waaronder Marly Freij en Bernadette Sterk met een serie nieuwe portretten en van Jenny Boot, Barend Houtsmuller, Kaat Stieber en Hans Withoos een collectie niet eerder getoonde fotografie.

 

Sculpturen zijn er te zien van oa. Angelique Cremers, Marian Timmer, Marja Verkerk, Lilian Wessels, Saskia Hoeboer, Jolanda Drukker Murray en Leo Smit & Leny Franken.

 

Meet & Greet

Maak kennis met deze kunstenaars tijdens onze Meet & Greet! Alle bovengenoemde kunstenaars zijn aanwezig, we toasten rond 14:30 uur. Wijnspecialist Marcel Oostendorp van Proef&Plezier (van De Proefkelder uit Montfoort), zal de wijnen én proeverij verzorgen.

 

Iedereen is van harte welkom.

De galerie is zondag 29 september open van 12:00 tot 17:00 uur.