Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Roemeniëmarkt 2019

publicatiedatum: zo 25 augustus 2019

Op zaterdag 7 september a.s. zal tussen 9.00 en 15.00 uur de jaarlijkse Roemeniëmarkt worden gehouden in en rond de verkoophal, Leidsestraatweg 132 in Woerden. Zoals gewoonlijk zijn er weer allerhande snuffelkramen waaronder een kraam met zelfgemaakte cadeauartikelen en natuurlijk het rad van avontuur, bloemenkraam en het horecaplein.

 

Ook voor kaas, fruit, jam, Woerdense Stadshoning, stroopwafels en pannenkoeken kunt u op de markt terecht. Verder zijn er kinderspelen bestaande uit een nerf schiettent, een springkussen en  diverse creatieve activiteiten.

 

Dat de opbrengst weer geheel ten goede zal komen aan de hulp voor Roemenië, Oekraïne en Moldavië spreekt voor zich.

Eigen baksels voor de koffiehoek zijn meer dan welkom. Deze kunnen op vrijdagmiddag of zaterdagmorgen vroeg op het marktterrein worden ingeleverd.

 

In verband met de markt zullen de Roemeniëhal en de goedereninname op vrijdag 6 september gesloten zijn. Op zaterdag 7 september kunnen er eveneens geen goederen worden ingeleverd.

 

Parkeren
Tijdens de markt is het niet mogelijk auto’s op het terrein rond de verkoophal te parkeren.

Dit is ook niet toegestaan langs een gedeelte van de Leidsestraatweg maar kan wel op het terrein van Bouwbedrijf Bolton, vlakbij het marktterrein aan de overzijde van De Greft. Volg hiervoor de instructies van de verkeersregelaars. Wellicht is het een goede suggestie om op de fiets te komen.