Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Gemeentegids

publicatiedatum: zo 11 augustus 2019

Gemeentegidsen vanaf komende week beschikbaar op uitgiftepunten Vorige week was er bericht van de gemeente over de vertraging van de levering van de gemeentegids. In de loop van deze week wordt op de uitgiftepunten alsnog een eerste lichting gemeentegidsen afgeleverd. Eind augustus volgt de tweede lichting.

 

 

De gemeente meld verder,

Vanwege een probleem bij de uitgever is de gemeentegids nog niet afgeleverd op de uitgiftepunten, zoals in eerste instantie op de planning stond. De komende week zal alsnog een eerste lichting van de gemeentegidsen op de uitgiftepunten beschikbaar zijn. Via onze kanalen laten we u weten wanneer de gemeentegids daadwerkelijk verkrijgbaar is op de uitgiftepunten.

Als duurzame gemeente willen we zuinig omgaan met papier. Waarom dan nog steeds een papieren gidsje? Het blijkt dat veel mensen dit nog steeds op prijs stellen. Daarom is de papieren gemeentegids nog steeds af te halen op verschillende locaties in de gemeente, waaronder het nieuwe gemeentehuis. Om verspilling te voorkomen wordt de gids echter ook online aangeboden. U vindt de locaties van de uitgiftepunten en de online gemeentegids op onze website.

Bent u of kent u iemand die niet in de gelegenheid is om de gemeentegids op een van de uitgiftepunten op te halen of online raad te plegen? En wilt u toch graag een gemeentegids in uw eigen brievenbus ontvangen? Neem dan contact op via communicatie@woerden.nl of bel 14 0348 en vraag naar team communicatie.