Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

WVW: Programma Do 29 aug.

publicatiedatum: do 22 augustus 2019

Vandaag o.a een feest der herkenning voor de allerkleinsten met Sesamstraatfiguren in de Mega Kids Show. Ook kunnen ze zich te goed doen aan een "festijn van pannenkoeken" Voor de wat oudere kids is er in Mega Kids Show een üit je dak trio met Dennis Strop, Famke Louise en Freddy Moreira. En dan is er natuurlijk nog de POPAVOND

 

Mega Kids Show

Na het succes van vorig jaar kan het niet anders dan dat er ook dit jaar weer een Mega Kids Show is op de donderdag. Deze ochtend, speciaal voor peuters en kleuters, wordt een feest der herkenning voor de allerkleinsten uit Woerden. Na de show is er een moment om de kinderhelden te ontmoeten tijdens een Meet & Greet.

Sesamstraat

Het is feest in de bekendste straat van Nederland! Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met hun grootste show ooit. Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman, bekend van Het Klokhuis, de vrolijkste avonturen. Dus, laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan

Kikker is verliefd
Kikker, bekend van de kinderboekjes van Max Veldhuijs, is al ruim 25 jaar favoriet onder kinderen. Samen met zijn vriendjes Haas en Eend is Kikker nu ook te zien in de vrolijke minishow ‘Kikker is verliefd’.  Deze ontroerende, 20 minuten durende, mini show zit vol muziek en humor. De voorstelling wordt gespeeld met handpoppen die door de acteurs op magische wijze tot leven worden gebracht.

Het Exercitieveld gaat op donderdag 29 augustus open om 9.30 uur, de toegang is gratis. Zorg dat je er op tijd bent voor het beste plekje!


pannenkoeken!

Hou jij ook zo van pannenkoeken? Kom dan op donderdagochtend 29 augustus naar het Exercitieveld voor het Pannenkoekenfestijn! In de tent zal rond 11.30 uur het pannenkoekenrestaurant open gaan. Voor alle kinderen is er, gratis, een lekkere pannenkoek die ze zelf mogen versieren. Ze krijgen er ook wat lekkers te drinken bij.

Wees op tijd want op = op. Wij rekenen op één pannenkoek per kind.

Heb je een allergie? Laat dit van te voren aan ons weten door een mail te sturen naar info@vakantieweek.nl , dan kunnen wij kijken wat we voor je kunnen doen.

Het Pannenkoekenfestijn wordt mede mogelijk gemaakt door de Krommekade Pannenkoekenhuis en OOK.

 

feestje bouwen

Ook dit jaar hebben we weer toffe artiesten weten te regelen voor Mega Kids Show Dus trek je dansschoenen aan en kom naar het veld voor de volgende acts;

  • DJ Dennis Strop

Talentvol, muzikaal, ambitieus en gedreven is hoe je de 20-jarige Dennis het best kan omschrijven.
Met zijn energieke sound met Caribische en Zuid Afrikaanse invloeden heeft hij al veel clubs in Nederland gehad. En naast optredens in Nederland gaat hij sinds een paar jaar ook over de grenzen. Volgeboekte zomers aan de Costa op plaatsen als Barcelona, Salou, Lloret de Mar en Blanes. 

 Stil staan is dus geen optie voor deze jonge DJ uit Woerden. 

  • Famke Louise

Famke Louise is één van Nederlands populairste vloggers, en nu ook zeer actief in de Urban & Club wereld. Met haar debuutsingle ‘Op Me Monnie’ domineerde ze eind 2017 wekenlang de Spotify charts, welke zelfs nog geremixed werd door niemand minder dan Boef en Frenna. Hierna verraste ze vriend en vijand door binnen korte tijd haar tweede single ‘Vroom’ uit te brengen met Bokoesam die wederom voor opschudding zorgde in de Spotify Charts en op social media.
Famke Louise is something you might also like.  

  • Freddy Moreira

Naast zijn energieke stijl staat Freddy Moreira bekend als een echte lady killer. Freddy is een van de meest geboekte artiesten in Nederland en bereikte deze status simpelweg op basis van verschillende extreem goede mixtapes en een grote sympathie van fans tijdens zijn explosieve liveshows. 

Terwijl hij muziek maakt, experimenteert Freddy altijd met nieuwe exploderende geluiden en twiststijlen In feite is deze wonderboy een van de meest beluisterde Nederlandse eclectische DJ’s.

 

Tickets in de voorverkoop kosten slechts € 3,50, aan de kassa op de dag van het event betaal je € 5,00. Het Exercitieveld gaat open om 13.00 uur 

 

Popavond

Dit jaar is de line-up van de popavond groots! Guus Meeuwis, Gers Pardoel, Nielson en Jeroen van der Boom zullen dit jaar de popavond tot een hoogtepunt gaan brengen.

Kaarten koop je voor slechts € 30,00 via de VakantieWeek app, website, Facebook pagina of via één van de bekende voorverkooppunten. Dit bedrag is inclusief servicekosten. Aan de kassa betaal je € 35,00, ook dit bedrag is inclusief servicekosten.