Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Annex: Opera & Ballet live-registratie

publicatiedatum: za 17 augustus 2019

Behalve (speel)films kunt u bij onze Woerdense bioscoop ook, vanuit uw bioscoopstoel, via een live verbinding de opera- en balletvoorstellingen van het Royal Opera House in Covent Garden Londen zien. Tijdens de pauze krijgt een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes. De vertoningen van het nieuwe seizoen zijn tot 9 september in de voorverkoop

 

Het persbericht

 

Opera & Ballet

Live vanuit het Royal Opera House in Covent Garden Londen ziet u bij ons de schitterendste opera- en balletvoorstellingen. Geniet van een complete avond uit bij AnnexCinema. Laat u tijdens de pauze trakteren op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes in de pauze. Tijdens de live opera- en balletvoorstellingen geniet u vanuit uw comfortabele bioscoopstoel van haarscherp beeld, schitterende close-ups, interviews en exclusieve kijkjes achter de schermen.

 

SPECIALE VOORVERKOOP
Vanaf maandag 5 augustus start de speciale voorverkoop voor het nieuwe live Royal Opera House seizoen 2019-2020. Tijdens deze voorverkoop betaalt u slechts €24 euro voor een kaartje. De speciale voorverkoop duurt tot maandag 9 september.

 

meer info & bestellen