Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Beursvloer in nieuwe raadzaal

publicatiedatum: zo 4 augustus 2019

Maandag 7 oktober organiseert Samen voor Woerden de elfde editie van Beursvloer Woerden in de Raadzaal van het nieuwe gemeentehuis. Burgemeester Molkenboer bood tijdens de vorige beursvloer al aan om het nieuwe gemeentehuis te gebruikenlocatie voor de volgende beursvloer.

 

Molkenboer: ‘De beursvloer is nu al vele jaren in Woerden een succes. Niet zo gek, want handel zit in hart en nieren van onze stad. En, hoewel er geen euro over de tafel rolt, levert de beursvloer wel een economische waarde op. De omzet is al gauw 100.000 euro. Dat wil zeggen; als je het vrijwilligerswerk dat de beursvloer oplevert, zou moeten betalen.’

 

 

OVER DE BEURSVLOER

Woerdense bedrijven tonen zich graag lokaal betrokken. Maar wát willen zij doen en wáár hebben maatschappelijke organisaties (instellingen, verenigingen en stichtingen) uit onze gemeente behoefte aan?

De Beursvloer is een sprankelend en spraakmakend ontmoetingsevenement waar commercieel en ideëel elkaar ontmoeten. Er wordt gehandeld in diensten, helpende handen, middelen, kennis en kunde tussen lokale bedrijven, maatschappelijke organisaties en de overheid. Geld is op deze Beursvloer taboe!

Informatie: op deze website treft u alle informatie over de Beursvloer Woerden. U kunt zich via deze website aanmelden als deelnemer voor de Beursvloer en de workshop ter voorbereiding. Ook kunt u uw vraag en aanbod plaatsen.

 

De inschrijving voor Beursvloer Woerden 2019, is geopend.
Meer info op www.beursvloerwoerden.nl

 

info en foto : beursvloer op facebook