Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Meezingen met Händel's Messiah

publicatiedatum: za 20 juli 2019

Op zaterdag 23 november organiseert het Orkest van het Groene Hart voor het eerst in haar geschiedenis een Scratch Messiah van Händel. Hieraan kunnen koor en solozangers meedoen, begeleid door het orkest. Woerden heeft hiermee een primeur, een Messiah in scratchvorm heeft hier nog nooit plaats gevonden.

 

Orkest van het Groene Hart

 

Wij zijn een enthousiast symfonieorkest met Woerden als standplaats en onze leden komen uit de wijde omgeving. Aan vorige samenwerkingen met koren hebben we veel goede herinneringen overgehouden. Omdat wij dit jaar ons 35 jarig jubileum vieren, vinden wij dit een uitgelezen gelegenheid om deze scratch Messiah te organiseren.

 

Onze scratch houdt in, dat je in één intensieve studiedag een groot aantal delen uit dit prachtige stuk leert zingen. Dit doe je niet alleen, maar samen met andere zangers en solisten. En uiteraard word je begeleid door het orkest, onder leiding van ervaren dirigent Jim Roodnat. Aan het einde van de studiedag zullen alle geoefende stukken worden uitgevoerd in een slotpresentatie voor publiek.

 

Misschien heb je de Messiah al eens gezongen, of wordt dit de eerste keer; het wordt gegarandeerd een leuke en leerzame dag. Lijkt het je leuk om hier aan mee te doen

 

klik dan HIER