Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

VakantieBieb óók voor volwassenen

publicatiedatum: zo 21 juli 2019

Gratis lezen t/m 31 augustus. In de VakantieBieb vind je nu een mooie selectie van 20 e-books voor volwassenen. Er is van alles wat: spanning, chicklit, literatuur en informatief. Ook zijn er luisterboeken en kinderboeken beschikbaar zowel voor leden als voor niet-leden.

 

De kinderboeken zijn al even beschikbaar, maar ook voor de volwassenen zijn de e-books nu beschikbaar in de app. Lid of geen lid, je kunt alle boeken gratis lezen t/m 31 augustus. Nog niet genoeg? In onze e-book collectie vind je nog veel meer titels van je gading. Daarvoor moet je dan wel lid zijn of worden van Bibliotheek Het Groene Hart.


Liever luisteren?

Dat kan ook. In de LuisterBieb vind je deze zomer opnieuw extra titels. Beschikbaar voor leden en niet-leden. In de rest van de LuisterBieb collectie zijn sommige titels voor iedereen te downloaden en sommig alleen voor leden.

 

Openingstijden in de vakantie

Bibliotheek Zegveld sluit even de deuren van 5 t/m 26 augustus en de Bibliotheken Kamerik, Harmelen en Oudewater hebben aangepaste openingstijden. Als je nog wat gaat reserveren voor je vakantie, vooral in augustus, hou hier dan even rekening mee!