Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Nieuw Startersorkest Klooster

publicatiedatum: za 3 augustus 2019

Kinderen van 7 tot 9 jaar kunnen meteen vanaf het allereerste begin naast hun instrumentale les ook leren samenspelen in het Startersorkest. Het gaat bij muziek maken niet alleen om instrumentale vaardigheden maar om een brede ontwikkeling van muzikaliteit en creativiteit. Hieraan werken we in het Startersorkest dmet allerlei muzikale spelletjes en oefeningen.

 

We leren samen zingen, bewegen, luisteren naar elkaar en met elkaar en voor elkaar spelen. Zo word je een echt orkest-muzikant.

 

  • Op woensdagmiddag staat het Startersorkest open voor kinderen die beginnen met les op de volgende instrumenten: viool, cello, harp, piano en slagwerk.
  • Op donderdagmiddag staat het Startersorkest open voor kinderen die beginnen met les op de volgende instrumenten: blokfluit, dwarsfluit, panfluit, hobo, gitaar, harp, piano en slagwerk.

Beide Startersorkesten worden geleid door pianodocente Ana Bernabeu die heel veel ervaring heeft met het leiden van orkestjes van jonge kinderen.
We proberen zoveel mogelijk om de instrumentale les voor of na de les van het Startersorkest te plannen, maar helaas lukt dat niet altijd.

 

U moet uw kind wel apart aanmelden voor de instrumentale les en voor het Startersorkest. Kinderen die ook instrumentale les volgen bij Het Klooster ontvangen 50% korting op het Startersorkest.

 

Kijk voor het volledige aanbod van muziek, dans, theater en musical voor kinderen, jongeren en volwassenen op Kloosterwoerden.nl.