Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Kindercursussen theater en musical

publicatiedatum: za 27 juli 2019

Na de zomervakantie start Het Klooster met nieuwe kindercursussen theater en musical. Voor alle kinderen uit de groepen 3 t/m 8 die zich helemaal willen uitleven in zingen, dansen en toneelspelen zijn er de cursussen Kindermusical, verzorgd door toneeldocente Nienke Jansen, zangdocente Marlous Tolhuisen en dansdocente Caty Wijmans.

 

Kindermusical groep 3/4 en 5/6 en 7/8

In de cursus wordt een goede basis gelegd in de drie disciplines.

Ook werken de kinderen mee aan de grote musicalvoorstelling in het Theater als afsluiting van het seizoen.

 

Toneelklas groep 6/7/8
In de cursus Toneelklas voor groep 6/7/8 onder leiding van toneeldocent Niek Dekker, staan niet alleen de basisbeginselen van elementair toneelspel en improvisatie centraal, maar gaan de kinderen ook daadwerkelijk beginnen met zelf theatermaken. In de lessen is er veel aandacht voor samenspel, samen plezier maken en zelf je eigen creatieve idee├źn ontwikkelen. Ook het kijken naar anderen en het geven van goede feedback daarop komt iedere les aan bod. De cursus wordt afgesloten met een presentatie voor de ouders en andere belangstellenden in het theater.

 

Gratis proefles
Voor de theater- en musicallessen van Het Klooster zijn er geen speciale proeflessen, maar is het altijd mogelijk om de inschrijving na de 1e les alsnog kosteloos te annuleren als de cursus niet overeen blijkt te komen met de verwachtingen.


Kijk voor het volledige aanbod van muziek, dans, theater en musical voor kinderen, jongeren en volwassenen op Kloosterwoerden.nl.