Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Nieuwe Dansproducties Klooster

publicatiedatum: do 1 augustus 2019

Na de zomervakantie starten er weer nieuwe dansproductiecursussen in Het Klooster, voor jongeren van 12+, 18+ en ‘Klassiek Ballet EXTRA’ voor jongeren en volwassenen. De dansproducties zijn voor cursisten met bovengemiddelde ambitie en nieuwsgierigheid en geschikt voor cursisten die naast de dansproductie ook nog een andere dans- of musicalcursus volgen, zowel binnen als buiten Het Klooster.

 

De cursussen worden verzorgd door Caty Wijmans (Modern, Urban) en Emma Kern (Klassiek Ballet).

 

Dansproductie 12+ en Dansproductie 18+
Binnen de 34 lessen van de Dansproductie wordt toegewerkt naar verschillende korte dansvoorstellingen waarin diverse stijlen aan bod komen. In de Dansproductie wordt een combinatie van verschillende dansstijlen gemaakt, waaronder Modern en Urban.
Bij moderne dans besteden we veel aandacht aan techniek en het leggen van emotie in de dans. Bij Urban (o.a. streetdance, hiphop) ligt het accent op kracht, energie en flow.


Klassiek Ballet Extra
De cursus Klassiek Ballet EXTRA is bedoeld als extra les voor cursisten Klassiek Ballet (jongeren en volwassenen) die naast hun reguliere balletles graag willen werken met spitzen.
Naast speciale spitzen-oefeningen wordt ook tijd besteed aan extra techniek met o.a. het maken van pirouettes en sprongen. Daarnaast wordt twee keer per jaar een choreografie ingestudeerd voor presentatie in het theater.


Gratis proefles
Voor de danslessen en andere groepslessen van Het Klooster zijn er geen speciale proeflessen, maar is het altijd mogelijk om de inschrijving na de 1e les alsnog kosteloos te annuleren als de cursus niet overeen blijkt te komen met de verwachtingen.


Kijk voor het volledige aanbod van muziek, dans, theater en musical voor kinderen, jongeren en volwassenen op Kloosterwoerden.nl.