Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Water met een doel!

publicatiedatum: ma 15 juli 2019

Bij restaurant Bistronoom in Woerden werd onlangs de aftrap gegeven van de actie “Wij schenken water met een doel”, een initiatief van Ladies Circle de Haar om zich samen met de lokale horeca sterk te maken om Stichting Neurofibromatose (“NF”) meer naamsbekendheid te geven en om geld in te zamelen voor (meer) onderzoek naar de ziekte NF.

 

De ladies van Ladies Circle De Haar zijn de afgelopen weken druk in de weer geweest met het laten drukken van NF-flessenlabels en deze te voorzien van elastieken zodat de lokale horeca de labels om verkochte flessen water kan hangen. Per verkochte fles en/of fles kraanwater komt er een bedrag van € 1,50 ten goede aan Stichting NF.

 

Restaurant Bistronoom was tijdens het jaarlijkse kerstdiner van de ladies en ere-ladies in haar restaurant de eerste lokale horeca ondernemer die toezegde mee te doen aan deze water actie. De actie stond op dat moment nog in de kinderschoenen, maar nu is zij concreet geworden en steeds meer regionale restaurants sluiten zich aan bij de “Wij schenken water met een doel” actie.