Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Verrassingsoptreden K3 bij WVW

publicatiedatum: wo 17 juli 2019

Op vrijdag 30 augustus verzorgt K3 om 12:00 uur, tijdens de Brandweerdag van de Woerdense vakantieweek, een spetterend (en gratis) verrassingsoptreden. Een half uur lang zingen K3 liedjes uit de nieuwe show “20 jaar K3” . Jong en oud kan meezingen op 20 jaar hits van de Belgische succesformule.

 

Het optreden van de K3-show is op de Woerdense VakantieWeek gratis te bezoeken. Omdat alle fans een kans krijgen om mee te feesten met K3, worden er deze dag een aantal extra maatregelen getroffen. De entree is deze dag alleen mogelijk via de hoofdingang van het exercitieveld. Met polsbandjes, die worden uitgedeeld, is beperkte plek voor fans direct voor het podium. Vanwege veiligheid betekent vol helaas vol. (Als ouder mag je ook, gratis, mee. Per kind mag er namelijk één begeleider mee. )

 

K3

K3 is van oorsprong een Belgische meidengroep met een Nederlandstalig poprepertoire voornamelijk gericht op een jeugdig publiek. De naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de eerste bezetting: Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts

 

In 2015 besloot K3 ermee te stoppen in de toenmalige bezetting. In een grote TV show op zowel de Nederlandse als de Belgische televisie ging “K3 opzoek naar K3”. De show werd gewonnen door Hanne, Marthe en Klaasje.

Hun eerste single 10.000 luchtballonnen leverde meteen platina op en K3 was weer herboren.

In 2019 bestaat K3 20 jaar en dat wordt gevierd met een eigen K3 show in zowel Nederland als België.