Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Mooi Struinen in de Tuinen

publicatiedatum: vr 12 juli 2019

Struinen in de Tuinen 2019 vond afgelopen zondagmiddag 7 juli plaats in maar liefst 51 tuinen door heel Woerden, Kamerik, De Kanis en Linschoten. Tuindeuren werden platgelopen bij buren en stadsgenoten om te genieten van het uitgebreide programma met muziek, theater, cabaret en andersoortige podiumkunsten. Meer dan 350 Woerdenaren hielpen deze dag mee om het tuinenfestival tot een succes te maken

 

STRUINEN IN DE TUINEN 2019: NIET WEG TE DENKEN UIT DE STAD
Meer dan 350 Woerdenaren zorgden voor een cultureel spektakel in alle wijken van de stad!

 

Het zachte weer, de gastvrijheid van de tuineigenaren en het enthousiasme van de bezoekers, ze zorgden samen zorgden voor een gezellige editie Struinen in de Tuinen 2019!

 

Alle tuineigenaren, artiesten, organisatie én bezoekers hebben samen een prachtige editie neergezet.

 

In alle deelnemende tuinen hing een fijne sfeer en iedere betrokkene heeft het naar zijn of haar zin gehad. Dat was door heel Woerden te voelen.

 

“Als lokale coördinator vond ik het prachtig om te zien hoe men hun tuin omtoverde tot tijdelijke festivallocatie.

De acts stonden te stralen en ik heb alleen maar blije gezichten gezien!” - Mark van Leeuwen, coördinator tijdens Struinen in de Tuinen.

 

Struinen in de Tuinen vond dit jaar in acht steden plaats. Ook in Amersfoort, Breda, Harderwijk, Huissen, Maastricht, Rotterdam en Utrecht is er volop gestruind. Struinen in de Tuinen is het zomerse zusje van Gluren bij de Buren, wat al eerder in Woerden georganiseerd werd