Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Jonge vrijwilligers gezocht voor theaterkassa

publicatiedatum: wo 19 juni 2019

Het monumentale klooster in het hart van de stad heeft een mooie theaterzaal. Daar wordt een divers programma gepresenteerd van bekende cabaretiers, toneelgezelschappen, muziek, dans en natuurlijk voorstellingen van de leerlingen en cursisten van Het Klooster. De horeca- en kassadiensten rondom de voorstellingen worden ingevuld door vrijwilligers.

 

Het Klooster is op zoek naar vrijwillige medewerkers theaterkassa

Het Klooster is op zoek naar enthousiaste mensen die zin en tijd hebben om zich een aantal uur per maand (meestal avonden en in het weekend) in te zetten bij de kassadiensten. Een kassadienst duurt ongeveer 1.5 uur voorafgaand aan de voorstelling. De kassamedewerker zorgt voor kaartverkoop en afhandeling van reserveringen. Hiervoor ontvang je een vrijwilligersvergoeding per dienst.

 

Aangezien wij ernaar streven dat het team een mooie afspiegeling is van onze doelgroepen zijn wij op dit moment vooral op zoek naar mensen tussen de 17 en 35 jaar.
Dus:
• Heb je affiniteit met de podiumkunsten en Het Klooster
• Ben je tussen de 17 en 35 jaar
• Ben je handig met de computer
• Ben je woonachtig in Woerden of omstreken
• Ben je flexibel en heb je een aantal uren per maand tijd en zin om ons te ondersteunen…

Stuur dan een mailtje naar info@kloosterwoerden.nl met je motivatie en CV. Kijk voor meer informatie op Kloosterwoerden.nl.