Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Kliederkerk op de boerderij!

publicatiedatum: za 15 juni 2019

Op zondagmiddag 7 juli organiseren vrijwilligers van de Kruiskerk weer een Kliederkerk. Dit keer op de boerderij: ’s Gravensloot 28. Het thema deze middag is: Bouw je je huis op het zand of op een rots? Dit verhaal zal op een aansprekende en creatieve manier voor alle leeftijden centraal staan. De Kliederkerk duurt van 15.30 tot 18.00 uur, om 15.15 uur gaat het hek bij de boerderij open.

 

Kliederkerk Woerden wil laagdrempelige ontmoetingen voor alle leeftijden rondom een Bijbelverhaal organiseren. Samen ontdekken, samen vieren en samen eten zijn de vaste onderdelen van Kliederkerk. Bij deze activiteit zijn nadrukkelijk kinderen samen met hun ouder(s)/opvoeder(s) of opa/oma uitgenodigd.

 

Om  te kunnen meedoen, hoef je geen lid van een kerk te zijn. De toegang is gratis, wel is er na afloop ruimte om een vrijwillige bijdrage te geven voor de onkosten. Wil je meer informatie over de activiteit, kijk dan op www.pknwoerden.nl/kliederkerk of neem contact op met Yvonne Vergeer kliederkerk@pknwoerden.nl. Dit is ook het adres waarop mensen zich kunnen aanmelden. Zeker i.v.m. het eten, stellen wij dit zeer op prijs.

 

Ontstaan
Kliederkerk is in Engeland ontstaan als Messy Church en met Messy wordt bedoeld rommelig en divers. Messy wil zeggen: er is niet een vorm en ook niet een norm waar iedereen aan moet voldoen. In Nederland is het vertaald als Kliederkerk.

 

Bijbelverhalen
Kliederkerk Woerden heeft als verlangen om Bijbelverhalen op een actuele en uitdagende manier bespreekbaar te maken. En om rondom activiteiten en maaltijden een gemeenschap te vormen die, ook buiten de Kliederkerkbijeenkomsten om, elkaar kan inspireren en ondersteunen. Natuurlijk zijn bezoekers van de Kliederkerk ook van harte welkom in een van de kerkdiensten op zondag, maar dat is niet het doel van de Kliederkerk. Het draait om de activiteit en de ontmoeting tijdens de Kliederkerk.


We hopen jullie te ontmoeten op zondagmiddag 7 juli van 15.30-18.00 uur op de boerderij ’s Gravensloot 28. Een mailtje naar Yvonne Vergeer kliederkerk@pknwoerden.nl is voldoende om je aan te melden en mee te doen, daarna krijg je per mail nog praktische informatie.