Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Proms op het water

publicatiedatum: di 11 juni 2019

Vrijdagavond 14 juni v.a. 20.00 uur zal er een Singelgrachtconcert plaats vinden in de Woerdense haven. Na het succesvolle Singelgrachtconcert van 2017 is de stichting Havendagen, in samenwerking met Excelsior Woerden, er in geslaagd om u ook in 2019 een mooie muzikale avond op het water mee te laten maken. (zie ook het promotiefilmpje van RPL)

 

Met Boot

Vanaf 19.00 uur van harte welkom om met uw sloep/jacht/roeiboot in de haven een plek te veroveren zodat u vanaf 20.00 uur eerste rang kan gaan genieten van een prachtig en tevens gratis open lucht concert*.

 

Zonder Boot

Mocht u overigens niet in het bezit zijn van een boot bent u uiteraard ook van harte uitgenodigd om vanaf de kant te komen beleven en genieten. Iedereen is welkom, en wees op tijd want vol is vol!.

 

Fanfarecorps Excelsior Woerden verzorgt - in samenwerking met Woerdense artiesten - in de haven van Woerden van 20.00 uur-22.30 uur een non-stop muzikaal programma met hoogtepunten uit het afgelopen Promsconcert. Dit concert is in feite een 'Proms op het water'.

 

 

Vanaf 22.30-24.00 uur zal de ''after-party'' verzorgd worden door Marcel Fokker.

 

Promofilm RPL