Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Night of Talent ‘on tour’

publicatiedatum: ma 3 juni 2019

Het Klooster bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren ze met een speciaal en feestelijk jubileum-programma op woensdag 19 juni.. Er is een mooie route uitgestippeld langs Het Klooster en 5 locaties op loopafstand binnen het centrum van Woerden. Het concert wordt verzorgd door de jonge getalenteerde musici uit het regionale talentenprogramma Talent XL Muziek van Het Klooster.

 

NIGHT OF TALENT ON TOUR – jubileum

Programma

De avond start om 19.15 uur in Het Klooster, met een optreden door de winnaars van de Vriendenprijs 2018. Daarna gaat men op pad met een ‘reisleider’ die langs de verschillende locaties voert. Iedere plek heeft zijn eigen sfeer en daar is zorgvuldig muziek bij gekozen.

 

House of Arts is een van de betrokken locaties:
Heleen van Ulden, House of Arts “Ik was direct enthousiast toen Het Klooster mij benaderde voor de Night of Talent on Tour. House of Arts wil mensen verbinden door kunst en dit initiatief sluit prachtig aan. De talenten Simon, Puck, Wessel + Bram komen hier optreden en daar verheug ik me enorm op.” unst verbindt
Naast House of Arts voert de route naar de Bibliotheek, de Lutherse Kerk, het Stadsmuseum Woerden en bij Plein 7 krijgen gasten een feestelijk drankje aangeboden. De feestelijke finale is om 22.15 uur in Het Klooster.


Over Talent XL Muziek
Talent XL Muziek biedt de meest gevorderde en meest getalenteerde amateurmusici uit de regio extra stimulansen en ontwikkelingsmogelijkheden. Jaarlijks kunnen maximaal drie deelnemers uit Talent XL in aanmerking komen voor een Vriendenprijs, een beurs van € 500, beschikbaar gesteld door de Vereniging Vrienden van Het Klooster, voor het volgen van extra individuele instrumentale of zanglessen bij een gastdocent (bijvoorbeeld een conservatorium-docent). De Vriendenprijswinnaars zijn tijdens de opening van de  Night of Talent on Tour te horen.


Kaartverkoop
Kaarten (€ 10,-)  kopen voor de Night of Talent on Tour kan 24/7 op de website kloosterwoerden.nl, telefonisch via 0348-423066 of persoonlijk aan de kassa. De kassa is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 -17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling.