Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Politiek Cafe over Verkeer & Cultuur.

publicatiedatum: za 1 juni 2019

Het volgende politiek café, zaterdag 22 juni 2019, zal aandacht er besteed worden aan twee onderwerpen: de ‘Verkeersdiscussie’ en ‘Woerden Cultuurstad’. Over de verkeerssituatie doen allerlei ideeën en meningen de ronde," afsluiting binnenstad" "rondwegen als oplossing" En hoe staat het met de ambities rond de cultuurnota? “Woerden meest creatieve stad van Nederland”?

 

In  Feit is dat er al jarenlang veel wordt georganiseerd op kunst- en cultuurgebied in Woerden.

Is het wellicht een aanloop naar 650 jaar stadsrechten in 2022?

 

Wellicht dat het Schot voor de Boeg ook aansluit bij het ‘cultuurgedrag’ van Woerden.

Kom ervaren hoe een bekende Woerdense horeca uitbater zijn visie geeft op een mogelijk toekomstige happening.

Vanzelfsprekend kunt u nog even ‘terugkijken’ naar het café van 9 maart. In de vorige uitnodiging - voor die 9e maart - stipten we al aan dat we de redactie van ons café zullen moeten versterken. Om deze oproep het nodige ‘gewicht’ mee te geven stuurden we deze - drie weken geleden - als brief aan alle fractievoorzitters. Het merendeel heeft nog niet gereageerd; enkele reageerden met “we zullen kijken”. Wat wij als zeer teleurstellend hebben ervaren was een reactie met de woorden “wij verlenen geen assistentie”. Indachtig de overheidscampagne ‘Does lief’ hopen wij alsnog op positievere berichten.

 

Al met al redenen om zaterdag 22 juni a.s. van 12:00 u – 13:30 u naar ’t Bierhuys, van Oudheusdenstraat 3A, Woerden te komen. Leuk om erbij te zijn en mee te discussiëren.

 

U bent net als uw buren, vrienden en kennissen van harte uitgenodigd.

De toegang is gratis!