Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Open erf met High Tea.

publicatiedatum: di 21 mei 2019

Op zaterdag 1 juni as. is de "open erf dag". Georganiseerd door Activiteitencentrum Zegveld, Atelier ''De Schuur'' en Thomashuis Zegveld op het erf van het Thomashuis. Met o.a. een schilder workshop, een kraam met schilderkunst en keramiekproducten en een raku-stook demonstratie. Daarnaast organiseert het Activiteitencentrum een heerlijke high tea,

 

die genuttigd kan worden op een fijne plek in de tuin van het Thomashuis.

 

De deelnemers van het Activiteitencentrum zullen zich in de dagen voorafgaand aan 1 juni inzetten om verschillende lekkernijen te bereiden.

Bent u geïnteresseerd? Laat ons dan uiterlijk vrijdag 24 mei weten met hoeveel personen u gebruik zou willen maken van deze mogelijkheid. De kosten zijn €7,50 per persoon.

 

U haalt op de dag zelf de gevulde etagère met lekkernijen op en zoekt een fijne plek in de prachtige (beelden)tuin om er met elkaar van te genieten! Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen (selfservice).

 

Al met al een gezellige middag voor wie zin heeft om even langs te komen. We hopen natuurlijk op mooi weer en een gezellige dag!

Opgeven voor de high tea kan via: begeleiding@activiteitencentrumzegveld.nl of u kunt bellen naar 0348-447024 (bereikbaar di t/m vrij 09.00u tot 16.00u)

Hopelijk tot dan!

 

Datum en tijd: 1 juni 2019 van 13.00 tot 16.00 uur
Locatie open erf dag: Hoofdweg 140, 3474JK, Zegveld