Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Koninklijk Trio VakantieWeek gekozen!

publicatiedatum: di 30 april 2019

Eindelijk mag dan iedereen het weten; het Koninklijk Trio van de Woerdense VakantieWeek van 2019 is gekozen! Jeugdkoningin Cassandra, en hofdames Yvonne en Maartje geven de 66ste editie van de Woerdense VakantieWeek van af nu een gezicht. (naast Woerdy dan natuurlijk)

 

Hoewel het voor alle drie nog even wachten is voordat zij de Woerdense VakantieWeek officieel kunnen openen, kunnen zij haast niet wachten om zich als trio te presenteren.

 

De 22-jarige Cassandra Visser zal dit jaar de rol van Jeugdkoningin op zich nemen.

Zij wordt bijgestaan door de 18-jarige Yvonne de Vocht en de 19-jarige Maartje Stout in de rollen van Hofdames.

Voor alle drie is de Woerdense VakantieWeek met de paplepel ingegoten.

Maartje haar zus was al eens hofdame en haar moeder zelfs Jeugdkoningin. Yvonne en Cassandra waren vorige jaar net te laat met hun inschrijving voor de Woerdense VakantieWeek, dat maakt de benoeming van dit jaar extra bijzonder.

 

(Wellicht zien ze zich al wel rondreiden in de open "limosine" zoals hier links het trio van 2018)

 

Voor allemaal voelt het nu nog een beetje onwerkelijk dat ze straks een week lang staan te stralen in de prachtige speciaal voor hen ontworpen galajurken van Modeatelier Milano, maar ze zijn van plan om te lachen tot ze spierpijn hebben in hun kaken.

 

Om alles wat de meiden gaan doen mogelijk te maken, wordt het Trio dit jaar gesponsord door Hofclub Werken & Vergaderen.

 

“Wij zijn heel erg trots dat wij de Jeugdkoningin en Hofdames van de Woerdense Vakantieweek een week lang “Hofclub dames” kunnen noemen en wensen hen een fijne VakantieWeek toe”,  aldus locatiemanager Eveline Koopman.