Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Uw Tuin de Gezelligste van Woerden?

publicatiedatum: do 25 april 2019

Artiesten en tuineigenaren hebben nog een paar dagen, tot 30 april, om zich in te schrijven voor het tuinenfestival Struinen in de Tuinen. Op dit moment verspreid het Struin-virus zich onder Woerdense bewoners. Op 7 juli kan iedereen genieten van intieme optredens in mooie tuinen van Woerden.

 

WORD ÉÉN VAN DE GEZELLIGSTE TUINEN VAN WOERDEN!
 Er is nog plek voor nieuwe deelnemers. Word één van de 42 gastvrije tuinen of acts. De deadline staat op 30 april en iedere soort tuin, of artiest is welkom: muzikanten, dansers, theatermakers en cabaretiers krijgen een podium op een balkon, dakterras, in een stadstuin of jouw achtertuin.

 

Coordinator Mark van Leeuwen: “Wij vinden de ontmoeting tussen Woerdense bewoners heel belangrijk en brengen buurtgenoten graag samen. Wat is een betere manier om gezellig bij elkaar het gras plat te lopen, terwijl verrassende podiumkunsten op het gazon staan te spelen?”

 

Aanmelden kan tot 30 april 2019
De organisatie van Struinen in de Tuinen hoopt zoveel mogelijk Woerdense artiesten een plek te geven. Het kan niet gek genoeg, alle tuinen hebben potentie om tot podium te dienen. Deze unieke locaties gingen je al voor: Pluktuin Bredius en meer dan 40 prachtige tuinen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.struinenindetuinen.nl/woerden. 

 

 

Partners
Struinen in de Tuinen doet dit niet alleen, in samenwerking met lokale ondernemingen als Gemeente Woerden en Cultuurplatform Woerden wordt het tuinenenfestival ondersteund.
Ook partner worden van het  tuinenfestival? Neem contact op via woerden@struinenindetuinen.nl.

STRUINEN IN DE TUINEN WOERDEN
Zondag 7 juli 2019  12:00 - 17:00
Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst)

 

Meer info

  • www.struinenindetuinen.nl/woerden 
  • Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/563485014138093/
  • Instagram: www.instagram.com/struinenindetuinen