Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Inschrijven voor KunstPark 2019!

publicatiedatum: zo 28 april 2019

Uit de modder in het Westdamprak, zal ook dit jaar weer iets moois herrijzen. Op 8 september van 13.00 tot 17.00 hopen we onze kramen weer op een glad en nieuw gazonnetje te kunnen zetten. Op die dag vindt namelijk weer het KunstPark plaats, samen met het Akoestival. Al voor € 20,- bezet je een kraam en verkoop je jouw kunst!

 

De organisatie van KunstPark 2019 draait alweer op volle toeren en drukt het ene na het andere idee eruit. Uiteraard zal KunstPark ook dit jaar weer het summum zijn van gezelligheid en creativiteit in Woerden.

 

Dit alles kan natuurlijk alleen plaatsvinden met jullie, onze fantastische kraamhouders!
Je kunt tijdens KunstPark je kunst of zelfgemaakte producten laten zien en verkopen, maar ook dans-, toneel-, of leesclubs zijn altijd welkom voor een bijzonder optreden.
We zoeken weer een gevarieerd aanbod: schilderkunst, beeldhouwen, 3D, literatuur, poëzie, textiel, keramiek, sieraden, fotografie, action painting, recyclekunst ga zo maar door!

We zien je graag in het KunstPark!

De kosten voor een kraam van 4 meter op KunstPark zijn 20 euro voor inwoners van de gemeente Woerden. Voor overige deelnemers geldt een tarief van 40 euro per kraam. Het is ook mogelijk een halve kraam te huren, die dan natuurlijk maar de helft kost.

 

Interesse?
Schrijf je in via dit inschrijfformulier.
Aanmelden voor een kraam kan tot een week voor het festival.

Onderaan deze mail tref je ook de voorwaarden voor inschrijving aan.
We zien je graag in het Westdamprak op 8 september, dus schrijf je gauw in!

Met hartelijke groet,
Het KunstPark Team