Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Meedenkavond toekomst stationsgebied

publicatiedatum: di 23 april 2019

Gemeente Woerden gaat de komende periode aan de slag met het stationsgebied. Er spelen in de stationsomgeving veel veranderingen, zoals geplande woningbouw in Middelland en Snellerpoort en een snelfietspad naar Utrecht. Graag nodigen zij u uit voor de meedenkavond hierover.

 

Waarom deze meedenkavond?

Het is belangrijk dat alle ontwikkelingen goed op elkaar aansluiten en de bereikbaarheid van het station en de binnenstad gewaarborgd blijft. Tegelijk zijn er verbeteringen mogelijk in de stationsomgeving zelf. Om alle onderdelen in samenhang te bezien, komt er een toekomstbestendige visie op het gebied. Als aftrap hiervoor organiseren wij deze meedenkavond.

 

Wanneer? Woensdag 8 mei
Hoe laat? 19.30 – 21.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur
Waar? MeetInOffice, De Bleek 13, Woerden
Wat kunt u deze avond verwachten?

We denken samen na over de toekomst van het stationsgebied. Hoe ziet u dit in 2030, of 2040? Wat mist u en zou u hier graag zien? En wat juist niet? Er ligt nog geen plan, dus wij komen vooral ideeën en informatie bij u ophalen.

 

Aanmelden

Aanmelden tot 1 mei via www.aanmeldenwoerden.nl. Hier kunt u ook digitaal uw ideeën meegeven.

Bij teveel aanmeldingen organiseren wij een tweede avond. Vragen? Mailt u dan met stationsgebied@woerden.nl.

 

 

eerder bericht

De groene strook grond direct ten zuiden van station Woerden is aangekocht door de gemeente. Het gaat om het gebied tussen het spoor en het Minkema College aan de Minkemalaan. Het college ziet hier kansen voor de toekomst, in eerste instantie vooral voor het verkeer. Zo kan de Steinhagenseweg op een gunstiger manier worden omgelegd,