Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Inzetten eigen verbeeldingskracht

publicatiedatum: wo 17 april 2019

Op dinsdag 23 april van 10.00 tot 12.00 uur geeft Wike de Klerk bij Inloophuis ‘Leven met Kanker’ in Woerden een workshop over hoe jij je eigen verbeeldingskracht bewust kunt leren inzetten ter bevordering van je eigen welzijn.

 

Door met deze verbeeldingsoefeningen en je eigen creativiteit aan de slag te gaan, schakel je de kracht van je geest in. Dit bevordert het zelfherstellend vermogen van je lichaam en dat kan een mooie aanvulling zijn op de medische zorg die je krijgt.


De workshop wordt gegeven door Wike de Klerk, die al 10 jaar aan het Inloophuis verbonden is en zij is als coach voor de Verbeeldingstoolkit ervaren in het werken met verbeeldingsoefeningen. Zij leert je deze eenvoudige oefeningen om je eigen verbeeldingskracht te gaan gebruiken voor het versterken van je draagkracht en veerkracht in moeilijke perioden. Het bijzondere van onze verbeelding is dat het vrijheid en ruimte geeft aan wat er in jou leeft aan gevoelens en emoties. En ook voor wat je nodig heb, of verlangt.

 

Aanmelden is niet nodig voor deze workshop.

Aanvang 10.00 uur, vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar. Meer informatie via telefoon (06-14004496), per email (info@inloophuislevenmetkanker.nl ) of in het Inloophuis (openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl ).

 

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.