Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Inschrijven 42e Septembermarkt Harmelen

publicatiedatum: zo 14 april 2019

Waar de meeste jaarmarkten georganiseerd worden door organisatiebureaus is de Septembermarkt Harmelen in handen van enthousiaste vrijwilligers uit het dorp. U kunt inschrijven voor een kraam voor de vrijmarkt of de jaar/warenmarkt, ook voor optredens en activiteiten op 7 september kunt u zich melden. (Extra) Vrijwilligers zijn ook hard nodig!

 

De Stichting Septembermarkt Harmelen heeft als doel een veelzijdige en gezellige jaarmarkt te organiseren. Dit wordt bereikt door genoeg variƫteit in het marktaanbod aan te bieden, waardoor veel markthandelaren en bezoekers graag weer terugkeren naar Harmelen. Ook het organiseren van de Vrijmarkt en het organiseren van het programma op het marktpodium is een taak van het bestuur van de Stichting Septembermarkt Harmelen.

 

Het bestuur is het programma voor de 42e editie van de Septembermarkt Harmelen aan het voorbereiden. Grootster, gezelliger en nog meer aanbod!

 

Stichting Septembermarkt Harmelen is op zoek naar vrijwilligers!

Jaarlijks bezoeken er rond de 15.000 mensen de Septembermarkt. Om dit in goede banen te blijven houden zoeken wij voor de komende jaren weer enthousiaste vrijwilligers. Het bestuur zoekt mensen die op de dag zelf een paar uur de handjes uit de mouwen willen steken voor het opbouwen en afbreken van de markt en/of mensen die in het bestuur willen plaats willen nemen.

 

Plek op de vrijmarkt
Deelname aan de vrijmarkt is gratis. Toewijzing & Bevestiging van deelname gaat op basis van datum binnenkomst aanmelding.

 

Waren/jaarmarkt

De warenmarkt duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

Inschrijving voor een plek met of zonder 4m kraam,of Standwerkersplek kan uitsluitend via de website.

 

Meer info & Inschrijven via de website