Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Kaarten, Cursussen en Jubileum

publicatiedatum: di 9 april 2019

Het huidige theaterseizoen is nog volop aan de gang, maar ook de voorbereidingen voor het komende seizoen 2019-2020 zijn van start gegaan. Vanaf 15 april (vrienden) en 7 mei kunt u al kaarten kopen voor het seizoen 19/20. Een seizoen met een gouden randje, want Het Klooster viert dit jaar zijn 50-jarig jubileum!

 

Theater
Een feestelijk jaar met grote, gevestigde namen in het theater zoals Hans Dulfer, Porgy Franssen, Sara Kroos en Freek de Jonge. Naast de bekende artiesten introduceren we graag nieuw talent en unieke producties. Dit doen we o.a. tijdens speciale evenementen; zoals de SuperSunday, Breek de Week, Broodje Theater en (nieuw!) het Klooster Poppodium.


Cursussen
Iedereen, van jong tot oud, kan in Het Klooster zelf bezig zijn met theater, muziek, musical en dans. Er zijn veel verschillende lesvormen en cursussen, van privéles op een instrument tot spelen in een bandje of orkest. Van balletles tot het spelen in een musical.
In Het Klooster zijn maar liefst tweeduizend leerlingen en cursisten actief. Geen wonder dat er volop wordt samengespeeld en opgetreden in en buiten Het Klooster, een geweldige stimulans voor iedere deelnemer en bezoeker.


Maandag 15 april

Dan start de besloten voorverkoop voor de Vrienden van Het Klooster en is het gehele programma zichtbaar op de website. Ook staat vanaf deze datum het volledige cursusaanbod online en kan men zich voor de cursussen inschrijven via de website.

  • Dinsdag 7 mei, 9.00 uur start de voorverkoop van theaterkaarten. De voorwaarde voor kaarten in de voorverkoop kopen, is dat men minimaal 3 voorstellingen kiest.
  • Dinsdag 21 mei, 9.00 uur start de verkoop van losse kaarten. Bezoekers kunnen dan één of meerdere kaarten kopen voor de voorstellingen en concerten van hun keuze.

 

Verkoop via de website én aan de kassa
Bezoekers kunnen hun kaarten kopen via Kloosterwoerden.nl en aan de kassa. Van maandag t/m vrijdag is vanaf 9:00 uur onze medewerker informatie & kaartverkoop aanwezig, om gasten te voorzien van extra informatie of te helpen bij het bestellen van de theaterkaarten.