Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Heerlijk uit je dak in 't Rie

publicatiedatum: za 13 april 2019

Het duurde even maar Erick E komt 21 april draaien in het RIE theater bij House & Tits! met als gasten MD, en "de Jazzmeneer. Hiermee brengen de initiatiefnemers, naar eigen zeggen de Groove terug naar Woerden waarl veel mensen een dansplek misten waar je even "heerlijk uit je dak" kon gaan

 

Waarom doen wij dit? Wij zijn Kirsten Veltkamp, Jesica Rateland en Mirte Damen en wij willen Woerden gewoon leuker en gezelliger maken en daarom zijn wij vorig jaar begonnen met Hits & Tits.

Heel veel mensen misten een dansplek waar je even heerlijk uit je dak kon gaan en nergens in Woerden was zo’n plek, je hebt echt niets meer.
Omdat we deze vraag zo vaak hoorde dachten wij met zijn drieën:

 

“Hier moeten wij iets mee!”.
We zijn gewoon begonnen en hebben het uitgebouwd en vinden het leuk om samenwerkingen aan te gaan zoals met het RIE theater. Marcel en Dave zagen ook dat er veel mensen graag komen dansen en vonden onze concepten zo leuk dat we zijn gaan samenwerken.


Waarom Erick E?
Erick E is echt één van de DJ’s die ons allemaal wel een keer heeft laten dansen! Hij is nog steeds een hele grote meneer en staat alleen maar vaak ook samen met DJ ROOG op alle festivals in Nederland en daar buiten! Hij is ook één van de DJ’s die je grondlegger mag noemen van de Nederlandse dance-scène die nu al 30 jaar bestaat!

 

groovy sound

Hij heeft een unieke vrolijke groovy sound die zo aanstekelijk werkt. Maar hij kan ook heel ontwapenend zijn en je meenemen de diepte in en het afwisselen met een klassieker en je dan verder los laten gaan en het dan met zijn funky knallers helemaal aftoppen: Je stopt niet meer met dansen en je blijft door gaan!
Wat dit zo bijzonder én uniek maakt is dat we plek hebben voor iets meer dan 100 mensen en de online kaartverkoop gaat komende week beginnen, exclusief via de website van RIE!

 

Erick E draait deze avond niet alleen want De JAZZMENEER komt ook samen met MD!
Dit beloofd nu al een geweldige avond te worden!
De Groove is terug in Woerden in een super exclusieve setting!