Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

kinderkledingbeurs ‘t Beursje

publicatiedatum: vr 5 april 2019

Op dinsdag 9 april kan er weer gedragen schone zomerkleding, badkleding, pyjama’s, schoenen en sportkleding gekocht worden. Als u een van de eerste bezoekers wilt zijn kunt u 9 april ‘s morgens om half acht uur een volgnummer halen bij de Maranathakerk in Woerden.

 

Al 45 jaar is er gedragen kinderkleding te koop bij kinderkledingbeurs ‘t Beursje in Woerden.
In 1974 is ’t Beursje begonnen in een zaaltje in Concordia. Daarna naar het Arsenaal en nu nog steeds in de Maranathakerk te Woerden. Het succes van deze beurs zit in de goede kwaliteit kleding, de sfeer en de vele enthousiaste vrijwilligers die zich twee dagen hiervoor inzetten. Zonder deze vrijwilligers kan deze beurs niet bestaan.


Om negen uur gaat de beurs open en mogen bezoekers op nummervolgorde naar binnen. Vanaf tien uur is er vrije doorloop. (Bij grote drukte kan deze tijd enigszins afwijken). De hele worden er geen kinder- en/of wandelwagen toegelaten. ‘s Morgens is er een crèche aanwezig.

De verkoop is in de Maranathakerk aan de Molenvlietbaan in Woerden.

 

Inbrengen van kleding

Particulieren (geen handelaren) kunnen gedragen, schone kleren voor kinderen inbrengen (ook sportkleding, pyjama’s, laarzen, schoenen en dergelijke). Voor alle in te brengen goederen geldt dat deze schoon en onbeschadigd moeten zijn.

Een vrijwilligster van de stichting schrijft samen met u de kleding in. De verkoopprijs voor de te verkopen kledingstukken bepaalt u zelf, eventueel in overleg met de inschrijfster. Kleding duurder dan € 25,- wordt niet ingenomen.

De kosten per ingebracht kledingstuk bedragen € 0,25 te betalen bij inschrijving.

Het inbrengen van kleding en schoeisel (maximaal 30 stuks per klant) kan tijdens de beursdagen op maandag van 13.00 – 16.30 uur en van 19.00 – 20.00 uur in de Maranathakerk, Molenvlietbaan 10 te 3448 DC Woerden.

 

Meer info: kinderkledingbeurswoerden.nl