Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

'Breek de Week' Eten & voorstelling

publicatiedatum: do 14 maart 2019

De voorstelling is "Kijk haar gaan" van Anne Neuteboom (met keihard positivisme) op woensdag 20 maart in Het Klooster. De voorstelling begint om 20.15 uur. Tussen 19.00 en 19.30 uur kunt u aanschuiven voor een lekkere daghap gereserveerd aan lange tafels in de Kloostergang.

 

Anne Neuteboom

Keihard positivisme
“Jaaa jongens! Weet je nog vanmorgen? Toen je wakker werd? En dat het toen gewoon vrede was in Nederland? Holy shit. Relaxt. En dat je waarschijnlijk gewoon twintig minuten kon douchen onder vét heet water en nog steeds gewoon súpergoede waterdruk had? Yes.”
Ja hoor mensen, je had het niet verwacht hè! Maar keihard positivisme, doet Anne gewoon, schaamteloos: kijk haar gaan. Anne Neuteboom, in 2013 afgestudeerd aan de Koningstheateracademie en in 2015 winnaar van de jury- en publieksprijs van cabaretfestival Cameretten, maakt maatschappelijk betrokken cabaret anno 2018: geen zure oogkleppen, maar een frisse analytische blik.

 

Foodticket
Maak je 'Breek de Week' compleet met de heerlijke daghap van de HALL | burgerEI & zakenlui. In alle haast na werk of studie de supermarkt doorrennen om daarna een snelle maaltijd te koken, hoeft deze avonden niet. Tussen 19.00 en 19.30 uur verwelkomt de chef van HALL | burgerEI & zakenlui je in Het Klooster en kun je plaatsnemen aan een van de lange tafels voor een heerlijke daghap.

 

Kaartverkoop
Kaarten kopen voor Kijk haar gaan kan 24/7 op de website Kloosterwoerden.nl, telefonisch via 0348 - 42 30 66 of persoonlijk aan de kassa. De kassa is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 -17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling.