Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

De Harmelense Dorpsquiz

publicatiedatum: di 19 februari 2019

Op zaterdag 6 april 2019 zal de 1e editie plaatsvinden van de Harmelense Dorpsquiz. Deze quiz is bedoeld voor alle inwoners van Harmelen, van jong tot oud. Iedereen kan een team samenstellen ( max circa 15 personen) en als team deelnemen. dat kan een familieteam zijn maar ook een bedrijf, vereniging of vriendengroep. Meedoen? Iinschrijven kan nog net!

 

Teams kunnen zich nog inschrijven tot zaterdag 27 februari 2019.

 

Teams

Er wordt ingeschreven per team.

Je zorgt zelf voor de samenstelling van het team, bijvoorbeeld met vrienden, collega’s, buurtgenoten of leden van een vereniging.

Per team kies je een teamcaptain en een locatie van waaruit jullie gaan spelen. Dit kan bij iemand thuis zijn, maar ook in een horecagelegenheid, bedrijf of clubhuis. Wij adviseren een team van ongeveer 8 tot 15 personen.

 

De quiz

Deze bestaat uit kennisvragen, foto- en video-opdrachten maar ook uit doe-opdrachten en zelfs een geheime opdracht. Het is dus belangrijk dat het team goed samenwerkt en de taken verdeeld worden. Tijdens de quiz mag gebruik worden gemaakt van alle vormen van media en naslagwerken, met uitzondering van de geheime opdracht.

 

Datum en tijd

De Harmelense Dorpsquiz vindt dit jaar plaats op zaterdagavond 6 april 2019. De teamcaptains worden verzocht om in het Dorpshuis het quizboek op te halen. Hierin zit een vragenboekje met ca. 100 vragen en opdrachten in verschillende categorieën. Natuurlijk komt ons dorp op allerlei manieren aan bod. Het wordt een strijd tegen de klok. Om 23.30 uur moet namelijk het quizboek weer ingeleverd worden door de teamcaptains.

 

de prijzen

De werkgroep heeft 3 weken de tijd om de vragen na te kijken. De prijsuitreiking vindt plaats op Koningsdag . Naast een mooi geldbedrag voor de 1e, 2e en 3e prijs welke je als team schenkt aan een goed doel, staat er ook een jaar lang roem op het spel. T