Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

"Taxatie Toon" komt weer

publicatiedatum: vr 22 februari 2019

Op 10 maart 2019 van 12.00 - 16.00 uur ben je, na inschrijving, welkom bij Het SchilderLaB in Harmelen om schilderijen, prenten of tekeningen gratis te laten taxeren door taxateur Toon Wildeboer! Stel je voor dat je zomaar een grote of kleine meester in huis hebt!

 

Wat een succes vorige keer dat taxateur Toon Wildeboer bij ons was!

Alle reden om hem nog eens uit te nodigen.

Er is wel  geleerd van de drukte van vorige keer en we maken nu een planning.

Dus schrijf je in* en krijg vooraf bericht over hoe laat je ongeveer aan de beurt bent.

Alleen even een kijkje nemen mag ook hoor. Leuk als je komt!

 

Dus heb je thuis een schilderij, een tekening, aquarel of ets hangen waarvan je niet weet wie het gemaakt heeft, wat het waard is, of dat het loont om het te laten restaureren of schoonmaken? Kom dan naar het SchilderLab in Harmelen en laat je kunstwerk gratis taxeren door Toon Wildeboer.

 

Over Toon Wildeboer

De Hilversumse kunstenaar, galeriehouder en taxateur Toon Wildeboer verzorgde vijftien jaar lang de exposities in het Koetshuis van Kasteel Groeneveld in Baarn. In navolging van Tussen Kunst en Kitsch hield hij taxatiedagen voor mensen uit het Gooi. Zo ontdekte hij menig meesterwerk, van Rembrandt tot Breitner en vele andere kunstenaars van de Larense- en Haagse School. In Baarn taxeert hij niet meer, maar nog wel iedere zaterdagmiddag in Laren. En voor de tweede keer dus ook in Harmelen!

Locatie: Dorpshuis Harmelen, Schoollaan 8, 3481 GH Harmelen

 

*Inschrijven klik hier!

 

Over het SchilderLaB

Voor wie graag kennis maakt met de werkwijze van bekende schilders biedt de schilder- en tekenacademie het SchilderLaB verschillende cursussen aan.

Je leert er realistisch schilderen en tekenen volgens klassieke technieken die al eeuwenlang meegaan en ontdekt hoe je dit toe kunt passen in eigen werk. De opdrachten tijdens de lessen zetten je aan om materialen uit te proberen en je technisch te bekwamen. Ook beginners zijn welkom, je wordt op je eigen niveau begeleidt.