Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Bronst in 't Klooster

publicatiedatum: za 16 februari 2019

Yvonne van den Eeerenbeemt is op donderdag 21 februari, om 20.15 uur, in Het Klooster met haar cabaretvoorstelling "Bronst". Yvonne is een begenadigd actrice (Klikbeet), veen eelzijdige zangeres én een slimme cabaretier. Met "Bronst" grijpt ze je bij de kladden.

 

 Yvonne 

Na het behalen van de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival in 2014, debuteerde Yvonne met Sirene, waarin ze avond na avond het brandalarm door de theaters liet loeien.

Ook in Het Klooster een groot succes!

 

Ze speelde bij verschillende muziektheater-gezelschappen als Los Hyenos, Julia’s Junkyard en TG Nieuwe Buren. Daarnaast was ze te zien in muzikale familievoorstellingen van V&V Entertainment, Studio 100 en Theater Terra.
Op televisie was ze als vaste actrice verbonden aan het dagelijkse candid camera programma Trick and Treat, presenteerde ze het programma De Invaller van NPO Zapp en was zij verslaggever van Uitmarkt TV.

 

Bronst

Haar nieuwe voorstelling Bronst gaat over dierlijke driften en is een vileine paringsdans met het leven. Een race tegen de biologische klok. Met wanhopige betogen, fluwelen liedjes en weinig tact. Want het is eten of gegeten worden. “Acteerwerk van de bovenste plank.” (Haarlems Dagblad)

 

Kaartverkoop
Kaarten kopen voor Bronst kan 24/7 op de website Kloosterwoerden.nl,

telefonisch via 0348 - 42 30 66 of persoonlijk aan de kassa.

De kassa is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 -17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling.