Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Wel of geen "Voetbal tegen Kanker"?

publicatiedatum: do 14 februari 2019

Wij, CultuurLokaal, proberen de Agenda zo betrouwbaar mogelijk te maken. Rare melding? controleren!. Je kan in een agenda ook dingen die met regelmaat terugkeren automatisch opnemen. Heel Handig! maar..... wat als iets stopt zoals, (vermoeden wij*), dit voetbaltoernooi?

 

Bericht in sommige andere agenda's voor 2019

Jongerius voetbaltoornooi tegen kanker

zaterdag 9 maart Vanaf 11.30 uur springkussenfestival met stormbaan, schminken en tattoo zetten. Nazit vanaf 15.00 uur met muziek, dj, optreden Hugo Beijeman veiling topwedstrijden FC Utrecht, Feyenoord en AJAX, Jaar rijden in Twingo en superloterij met maar liefst 53 prijzen. Opbrengst t.b.v. Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie. Sportlust'46, Waardsedijk 31, Woerden

 

 

 

 

Bericht op de site van sportlust: 10 juni 2018

Een cheque van maar liefst 40.000 euro kon afgelopen zaterdag overhandigd worden aan een vertegenwoordigster van het Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie.


Een veiling met een opbrengst van 9.750 euro, de loterij 5000 euro, en een aanvulling van Hans Jongerius i.v.m. met het 30-jarig bestaan van zijn zaak op 1 juli a.s. zorgden voor dit bijzondere resultaat.


Na 4 jaar komt er einde aan het Voetbal Toernooi tegen Kanker, de organisatoren kijken er met een goed gevoel op terug. Het was wederom een granioze dag zaterdag. Mooi weer en vele toeschouwers konden de gang naar het sportpark vinden. Hulde voor al die mensen die een steentje hebben bijgedragen aan het succes van deze dag.

*Mochten wij mis zitten verzoeken wij de organisatie om ons hierover te berichten.

de redactie