Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Progessief Woerden weer "op stap"

publicatiedatum: wo 6 februari 2019

Progressief Woerden wil ook, en vooral, buiten het stadhuis zichtbaar en actief zijn. Daarom houden ze, nu al een jaar lang 1 x per maand hun bijeenkomst op een andere plek, ergens buiten het stadhuis. Ze gaan dan op bezoek bij maatschappelijke organisaties en initiatieven om kennis te maken en inspiratie op te doen. Daarbij nodigen ze ook in 2019 graag iedereen bij uit die mee wil denken en doen.

 

Planning 2019

  • 11 februari - Wijkplatform Molenvliet. Er is een nieuw wijkplatform in Molenvliet. Een goede gelegenheid kennis te maken en te praten over de rol en het belang van wijk- en dorpsplatforms. 20.00 uur in de Bulwijkzaal bij het sportcentrum
  • 15 april - Informele zorg - Inloophuis Leven met Kanker In gesprek met het NIO (netwerk informele organisatie) over zorg in Woerden door vrijwilligers en mantelzorg. Wat vinden wij belangrijk qua zorg dichtbij en hoe willen wij dat graag vormgeven in Woerden en welke politiek standpunt hebben we tav de koerswijzigingen in het sociaal domein 20.00 uur Inloophuis Leven met Kanker, Wilhelminaweg 12
  • 20 mei - VIC - VeenweideInformatieCentrum in Zegveld In het VeenWeideInformatieCentrum wordt onderzoek gedaan naar onze bodem. We leren meer over de typische gesteltheid van de bodem in onze regio.
  • 17 juni - De Kievit in Harmelen Een uniek natuur- en inwonersinitiatief. We krijgen een rondleiding en praten over de natuur in Harmelen.