Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Bredius landgoed heeft nieuwe secretaris

publicatiedatum: di 5 februari 2019

Martien Sikking is de nieuwe secretaris in het bestuur van de Stichting Landgoed Bredius. Het landgoed Bredius is de favoriete wandelplek van zijn gezin, mede daarom gaat hij meewerken aan het behoud en de verbetering van het Landgoed Bredius zodat het ook voor de toekomstige Woerdenaren een mooie recreatieve en educatieve locatie zal blijven.

 

Martien Sikking stelt zich voor:
Getrouwd met Ans, met 2 kinderen en 3 kleinkinderen wonen wij vanaf 1980 met veel plezier in het Staatsliedenkwartier in Woerden. Van daaruit hebben wij het landgoed Bredius alweer lang geleden ontdekt als favoriete wandelplek.


Afgelopen september ben ik met pensioen gegaan. Ik heb gedurende vele jaren diverse commerciƫle managementfuncties gehad bij Heineken/Vrumona (van die gele kratten langs de A12..). De laatste jaren heb ik namens het bedrijf ook veel contacten onderhouden met de provincie, gemeenten en diverse ideƫle instellingen. Hierbij heeft het accent gelegen op mobiliteit- en duurzaamheidsprojecten. Na het een paar maanden rustig aan gedaan te hebben, wil ik graag weer actief zijn in Woerden en kwam deze functie op mijn pad.


Ik krijg er altijd veel energie van om met een groep betrokken mensen te werken aan het verantwoord vernieuwen. Nou, betrokken mensen heb ik al veel ontmoet in mijn eerste contacten met het bestuur en alle andere vrijwilligers. En er is ook voldoende te doen. Naast het kwalitatief in stand houden van ons mooie Landgoed, zijn er veel projecten die om een zorgvuldige afweging vragen.
De natuurspeelplek en het centrumplan zijn de meest actuele op dit moment. De plannen zijn bepalend voor het toekomstige gezicht van ons landgoed. Graag werk ik mee aan een weloverwogen realisatie hiervan. Het landgoed moet immers ook voor de toekomstige Woerdenaren een mooie recreatieve en educatieve locatie blijven.