Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Cursus straatfotografie Noah Zeeuw

publicatiedatum: wo 2 januari 2019

Op zaterdag 9 februari van 14:00 - 16:00 geeft de bekende Woerdense YouTube influencer van Ponkers een cursus straatfotografie in het stadsmuseum van Woerden. De activiteit straatfotografie van Noah Zeeuw is onderdeel van de tentoonstelling lievelingen in het Stadsmuseum. Deze tentoonstelling gaat over de lievelingskunstwerken van bekende maar ook minderbekende Woerdenaren.

 

Prijs & Leeftijdscategorie: Je kunt deelnemen vanaf 15 jaar met eigen camera (geen smartphone!). De prijs voor deelname is €10,-.

 

Noah Zeeuw
Noah Zeeuw is bekend van het kanaal Ponkers op YouTube. Hij heeft dit kanaal met een paar andere vrienden en hebben al meer dan een half miljoen abonnees. Wekelijks trekken ze meer dan honderdduizend kijkers op verschillende video’s. Hierdoor gaat hij vaak met zijn vrienden de straat op met de camera.

Hobby
Noah Zeeuw gaat bijna elke dag de straat op met zijn camera. Hieruit kan je vast wel raden dat straatfotografie een van zijn hobby’s is. In deze workshop/cursus vertelt de Bekende influencer alle ins en outs over straatfotografie.

 

Lievelingen
De activiteit straatfotografie van Noah Zeeuw is onderdeel van de tentoonstelling lievelingen in het Stadsmuseum. Deze tentoonstelling gaat over de lievelingskunstwerken van bekende maar ook minderbekende Woerdenaren. Deze persoonlijkheden vertellen hun persoonlijk verhaal over bijvoorbeeld sport, horeca, media en entertainment, bedrijfsleven, politiek en cultuur.

Openingstijden Stadsmuseum Woerden
Dinsdag tot en met zaterdag

van 10.00 tot 17.00 uur
Zondag van 13.00 tot 17.00 uur
Maandag gesloten

 

Acteur Bram van der Vlugt, YouTuber Noah Zeeuw, cabaretière Kiki Schippers, burgemeester Victor Molkenboer, slager Gineke van Kesteren en nog vele anderen kozen voor deze tentoonstelling een favoriet kunstwerk.

mogen ze een buurbewoner meenemen en in de spotlight zetten die in hun ogen belangrijk is voor de Nederlandse samenleving. 

In de tentoonstelling bekijken de bezoekers de kunstwerken terwijl ze de bijbehorende filmpjes afspelen op een tablet.