Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

2e keer Kliederen in de Kerk

publicatiedatum: za 9 februari 2019

Op zondagmiddag 17 februari is er voor de tweede keer een Kliederkerk in de Kruiskerk te Woerden. Kliederkerk Woerden is een initiatief van het jeugdwerk van de Gereformeerde Kerk. Het thema deze middag is: Onvoorwaardelijke Liefde.

 

Het verhaal van de Verloren Zoon zal op een aansprekende en creatieve manier voor alle leeftijden centraal staan. De Kliederkerk duurt van 15.30 tot 18 uur, om 15.15 uur gaat de kerk open. Een mailtje naar kliederkerk@pknwoerden.nl is voldoende om je aan te melden en mee te doen
Kliederkerk Woerden wil laagdrempelige ontmoetingen voor alle leeftijden rondom een Bijbelverhaal organiseren.

Samen ontdekken, samen vieren en samen eten zijn de vaste onderdelen van Kliederkerk. Bij deze activiteit zijn nadrukkelijk kinderen (4-12 jaar) samen met hun ouder(s)/opvoeder(s) of opa/oma uitgenodigd.

Om te kunnen meedoen, hoef je geen lid van een kerk te zijn.

De toegang is gratis, wel is er na afloop ruimte om een vrijwillige bijdrage te geven voor de onkosten.

 

Wilt u meer informatie over de activiteit, kijk dan op www.pknwoerden.nl/kliederkerk of neem contact op met Yvonne Vergeer kliederkerk@pknwoerden.nl) Dit is ook het adres waarop mensen zich kunnen aanmelden. Zeker i.v.m. het eten, stellen wij dit zeer op prijs.


Kliederkerk is in Engeland ontstaan als Messy Church en met Messy wordt bedoeld rommelig en divers. In Nederland is het vertaald als Kliederkerk. Maar Messy wil zeggen: er is niet een vorm en ook niet een norm waar iedereen aan moet voldoen.


Kliederkerk Woerden heeft als verlangen om Bijbelverhalen op een actuele en uitdagende manier bespreekbaar te maken. En om rondom activiteiten en maaltijden een gemeenschap te vormen die, ook buiten de Kliederkerkbijeenkomsten om, elkaar kan inspireren en ondersteunen.

Natuurlijk zijn bezoekers van de Kliederkerk ook van harte welkom in een van de kerkdiensten op zondag, maar dat is niet het doel van de Kliederkerk. Het draait om de activiteit en de ontmoeting tijdens de Kliederkerk.

 

zondagmiddag 17 februari van 15.30-18 uur in de Kruiskerk, Mesdagplein 4. Graag aanmelden bij Yvonne: kliederkerk@pknwoerden.nl