Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

STRTFSVL een "indoor straatfestival"

publicatiedatum: do 31 januari 2019

Meer dan 100 optredens in twee dagen: Daarmee het grootste indoor straattheaterfestival van Nederland. Op 18 en 19 februari in DeFabrique in Utrecht. Eigenlijk bedoeld als presentatie voor de festival-organisatoren en wat buiten Woerden (dus niet in de agenda) maar er worden ook kaarten verkocht aan gewoon "publiek" en dat is zo leuk voor de liefhebbers van straatacts dat we het toch willen vermelden.

 

Tientallen straatartiesten, circusacts, jongleurs, muzikanten en acrobaten uit binnen- en buitenland. Het STRTFSVL Showcase is ook een beetje een beurs voor festivaldirecteuren en mensen uit de evenementenbranche, maar dat zal ons deren! Het is ook een festival voor liefhebbers van straattheater en soortgelijke gekkigheid.

Nieuwste acts

Zondag 18 februari van 12.00 – 20.00 uur en maandag 19 februari van 11.00 – 18.00 uur ben je van harte welkom.

 

Je krijgt de unieke kans om alvast een voorproefje te zien van nieuwe acts uit het binnen- en buitenland, die voor het eerst in Nederland zijn. Maar ook artiesten die reeds eerder door Nederland toerden. Verschillende klassen van basisschool Waterrijk komen op maandag kijken. De acteurs vinden kinderen als publiek leuk vanwege hun spontane reacties.


Slangenmens en jongleren

Een greep uit het aanbod: Barto (komisch slangenmens uit België), Cirque Colorique (stelten, acrobatiek en muziek), Company Satchok (spectaculair internationaal acrobatiek trio), Dikothomia Cía (Spaans Circustheater), Duo Kaos (Fietsact uit Italië), Gaspard Herblot Company (Hiphop, dans en acrobatiek uit Brussel), Luigi Ciotta (Komische straatact uit Italië)), Mr Dyvinetz (Spectaculaire Cyrwheel act uit Spanje), Steve Rawlings (Komische jongleur uit UK), Box Actor YAYA (onnavolgbare jongleursact uit Japan).

 

Kijk hier voor de ticketverkoop. Kaarten voor volwassen 12 euro en kinderen tot en met 12 jaar 8 euro.

 

DeFabrique is gevestigd op de rand van Utrecht en Maarssen, vlakbij de A2 en NS station Maarssen. DeFabrique beschikt over 700 gratis parkeerplaatsen en uitbreiding tot 1.500 plaatsen in de directe omgeving.

 

DeFabrique | Westkanaaldijk 7 | 3542 DA Utrecht T 030 240 40 21