Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Masterclass door Lavinia

publicatiedatum: ma 28 januari 2019

Het Klooster is er bijzonder trots op dat wij Lavinia Meijer hebben weten te strikken om, voorafgaand aan haar concert Untitled I, een openbare masterclass harp te geven aan cursisten van Het Klooster op zaterdag 2 februari in Muziekzaal 31. De masterclass begint om 16.30 uur. Publiek is welkom en de toegang is gratis.

 

Harpdocente Nelleke Post vertelt: “Onze harpleerlingen verheugen zich er enorm op dat Lavinia met hen aan de slag wil. Talent XL leerling Simon Panja  is enorm enthousiast en sprong een gat in de lucht toen hij hoorde dat Lavinia deze masterclass gaat geven. Hij studeert nu een stuk in en gaat tijdens de masterclass hiermee met Lavinia aan het werk.”

 

Van Carré tot Carnegie Hall
Lavinia Meijer geeft concerten van Carré tot Zuid-Korea en van de Berliner Philharmonie tot Carnegie Hall. Ze is een van de belangrijkste en spannendste musici van onze tijd. Door haar samenwerkingen met diverse artiesten zoals Philip Glass, Iggy Pop, Ludovico Einaudi en Laurie Anderson koppelt ze succesvol verschillende kunstvormen aan elkaar. Zie de voorstelling

 

Talent XL Het Klooster
Voor Talent XL Muziek zijn de meest gevorderde en getalenteerde muziekleerlingen uit de regio geselecteerd. In totaal volgen bijna 43 leerlingen een uitgebreid programma van extra lessen, workshops en samenspelmogelijkheden.


Daarnaast vinden er geregeld speciale presentaties plaats door musici uit Talent XL Muziek. Deze presentaties vinden plaats in Het Klooster (muziekzaal 31 en het Theater) en in de Lutherse Kerk.
Ook verzorgen leerlingen uit Talent XL Muziek regelmatig externe optredens bij verschillende publieke gelegenheden binnen en buiten Woerden. zie ook de agenda